Contact

Locatie

Buro Blom werkt voornamelijk op locatie. Liever een workshop, studiedag of overlegsessie buiten de schooldeur? Buro Blom heeft een locatie in Veenendaal voor groepen van maximaal 10 personen. Uiteraard zijn er in overleg meer locatiemogelijkheden om elkaar te ontmoeten.

Telefoonnummer

Telefonisch te bereiken op nummer:

 

06-51752794

EMAIL

Meer informatie of maken we een (kennismakings)afspraak? Mail naar:

info@buro-blom.nl

Waarom kies je voor mij?

Iedereen weet iets van onderwijs! We hebben immers allemaal de basisschool doorlopen, dus een ieder van ons is ervaringsdeskundige. Ontwikkelingen in scholen worden dan ook kritisch gevolgd vanuit traditionele collectieve mentale modellen over wat ‘goed onderwijs’ nu eigenlijk is.
De onderwijsadvies bureaus schieten als paddenstoelen uit de grond, met zonder twijfel ‘goed onderwijs” als doelstelling. Dus waarom kiezen voor Buro Blom? Voor een lerende organisatie is inspirerend, zorgzaam en persoonlijk leiderschap essentieel. Dat is de basis van mijn handelen. Niet alleen adviseren, trainen en meedenken maar indien gewenst ‘hands-on’ meewerken. Ik heb ruim 18 jaar onderwijservaring in alle groepen  opgedaan, plusklassen lesgegeven en ben als vakbekwaam schoolleider opgeleid. Ik weet wat er op de werkvloer speelt en nodig is. Laten we snel kennismaken!