Wie is?

Chantalle Blomsteel

Chantalle Blomsteel

Wie is?

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn website en wat ik te bieden heb met mijn bedrijf Buro Blom. Mijn naam is Chantalle Blomsteel en passie voor onderwijs zat er bij mij al op heel jonge leeftijd in.  Het verbaasde niemand in mijn omgeving dat ik naar de PABO ging. Ruim 16 jaar heb ik alle groepen lesgegeven op de leukste basisschool in Veenendaal. 
In mijn onderwijsloopbaan heb ik verschillende rollen mogen vervullen, zoals het op de kaart zetten van techniekonderwijs, reken- en taalcoördinator, lesgeven en beleid maken voor plusklassen. Als personeelslid in de MR en in het leiderschapsteam heb ik mij meer met management kunnen bezig houden.

Naast het bijbrengen van vaardigheden en kennis aan leerlingen, ben ik zelf ook dol op leren. Daarom besloot ik, na vele trouwe dienstjaren, om op een andere basisschool te gaan werken en de schoolleidersopleiding te gaan volgen. Ik heb daar als locatie verantwoordelijke het geleerde in de praktijk kunnen brengen.

Door mijn jarenlange ervaring in het onderwijs en door dichtbij te zien wat mijn eigen kinderen nodig hebben in het onderwijs, ontstond de wens en behoefte, om meer scholen te kunnen begeleiden, bij te dragen aan goed onderwijs en professionele ontwikkeling. Met Buro Blom draag ik mijn ambitie met veel plezier uit!