Tarieven

Uurprijs en uitleg

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek brengen we de begeleidingsbehoefte in kaart. Omdat alle (zowel kortdurende als langdurige) trajecten maatwerk zijn, vind ik het belangrijk dat we de verwachtingen en gewenste opbrengsten in kaart hebben. Ik neem hierin mee wat leerkrachten willen leren en wat hun attitude hierover is.
Na het kennismakingsgesprek verstuur ik een voorstel met plan van aanpak op het gebied van Onderwijsheid  en/of Veerkracht.  Mijn ervaring is dat Onderwijsheid en Veerkracht elkaar versterken, en afhankelijk van de situatie elkaar nodig hebben, om tot de beoogde ontwikkeling te komen. Daarom bied ik 3 pakketten aan, die indien wenselijk, gaandeweg in het traject kunnen worden uitgebreid.

Pakket 1

Training Onderwijsheid

Duur ongeveer 2,5 uur
Groepsgrootte maximaal 15 personen
€695,- inclusief cursusmateriaal en intake.
Bij groepen van meer dan 15 personen is er een extra docent nodig (tarief n.o.t.k.)

Een meerwaarde na de training zijn observaties in de klas, om het geleerde in de praktijk te analyseren en er eventueel een vervolgtraining bij aan te laten sluiten. Borging gegarandeerd!
Per observatie van 45 min. kost dit €50,- per deelnemer. De geobserveerde krijgt na afloop een mondelinge, persoonlijke terugkoppeling.

 

Pakket 2

Begeleiding Veerkracht

Per uur €85,-
N.a.v. kennismakingsgesprek stel ik een plan op voor de begeleiding.

Omdat de begeleiding altijd maatwerk is, kunnen de uren worden verspreid over studiedagen/vergadermomenten en/of individuele begeleiding.

 

Pakket 3

Dit pakket combineert Onderwijsheid en Veerkracht 
en behelst vaak een langdurig traject.
Na het gratis kennismakingsgesprek verstuur ik een voorstel voor het plan van aanpak op het gebied van Onderwijsheid en/ of Veerkracht.

In het plan van aanpak worden de uren begroot.